Croaziere - MSC Cruises Inapoi
Oferte MSC Cruises
MSC Cruises este un lider pe piața de croazieră Marea Mediterană,navighează în regiune pe tot parcursul anului,precum și oferind o gamă largă de itinerarii sezoniere în Europa de Nord,Oceanul Atlantic,Caraibe,America de Sud,Emiratele Arabe Unite și Africa de Sud.

Stil rafinat și de bun venit,în cea mai bună tradiție italiană.Descoperiți luxul confortabil de cazare și serviciile europene de renume și ospitalitate.MSC Cruises are cea mai noua si moderna flota din lume,cu 12 nave:MSC Preziosa,MSC Divina,MSC Magnifica,MSC Splendida si MSC Fantasia,MSC Poesia,MSC Orchestra,MSC Musica,MSC Sinfonia,MSC Armonia,MSC Opera și MSC Lirica.

Experiența de mese gourmet la bordu combină cele mai bune preparate din bucătăria mediteraneană și internațională.În domeniile de servicii și confort,MSC Cruises continuă să stabilească noi standarde în croazieră de lux.Inițiative inovatoare includ MSC AureaSpa,un generos centru de wellness din Bali,și MSC Yacht Club,o zonă exclusivă asupra companiei trei inițiative emblematice care oferă apartamente elegante,cu un serviciu de majordom non-stop și numeroase alte privilegii.
La MSC Cruises va ofera o gama larga de cabine și apartamente pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra:de la cabine interioare liniștite și confortabile la apartamente spațioase,cu balcoane private.
Pista de bowling sau barul sportiv multi-ecran? Joc interactiv pe de vârf de console Wii sau la cinema 4D,distracție de familie în Aqua Park și de divertisment de seară,de la teatru și cabaret de muzică și dans în fiecare noapte.

Pretul unei croaziere all inclusive include cazarea in cabine,toate mesele si gustarile de la bord,transportul in locuri fantastice,divertismentul,accesul la piscine si alte spatii amenajate.
In plus,cele mai noi modele de nave de croaziera au la bord casino-uri,saune,centre de fitness,magazine, biblioteci,teatre,cinema,piscine in interior si in aer liber,piste de bowling,patinoare,facilitati pentru practicarea alpinismului,terenuri de golf in miniatura, terenuri de baschet si de tenis.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari