MSC Cruises - MSC Orchestra Inapoi
Oferte MSC Orchestra
Lansata pe 14 mai 2007,spectaculoasa MSC Orchestra este una dintre cele mai noi nave de croaziera ale MSC Cruises,a doua din seria de nave‘Musica-class’.MSC Orchestra este combinatia perfecta intre design,confort si siguranta.La bordul navei de lux MSC Orchestra veti fi vrajiti de feluritele posibilitati de a va petrece timpul-puteti face jogging pe un circuit dedicat,va puteti rasfata cu o baie turceasca energizanta,puteti lua masa la restaurantul chinezesc Shanghai sau va puteti relaxa fie la barul exotic Savannah Bar,fie la somptuosul Purple Bar ori la Zaffiro Bar-un bar chic in stilul‘Hollywood glamour’Spatiile deschise, aerisite si stilul caracteristic italian al MSC Cruises fac din MSC Orchestra un adevarat model pentru viitoare proiecte de nave de croaziera.

Incercati-va norocul la Palm Beach Casino,dansati o noapte-ntreaga la discoteca sau participati la un spectacol la teatul Covent Garden,ce va ofera un program de divertisment si muzica. MSC Orchestra are 18 punti cu facilitati de sauna si bazine incalzite, cu multe restaurante diferite si pizzerii cu o atmosfera familiara.
Copiii se pot juca dupa pofta inimii in spatiul de joaca Jungle Adventure,in vreme ce adolescentii se vor simti imediat acasa in Teen’s Club. in 2010, MSC Orchestra va ofera croaziere catre America de sud in perioada primaverii si catre nordul Europei pe tot parcursul verii.
Pentru toamna se va indrepta catre zona Mediteranei, unde veti putea vizita Spania,Portugalia si Gibraltarul. Va invitam sa navigati cu superba MSC Orchestra catre destinatii exotice fascinante in ceea ce cu siguranta va fi cea mai frumoasa vacanta pe care v-ati fi putut-o dori.
Cabina interioara
Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor,telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif.Dimensiune: 14 mp.
Cabina exterioara
Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, minibar, seif. Dimensiune: intre 15 si 18.7 mp.
Cabina exterioara cu balcon
Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer conditionat, , baie cu dus, televizor, si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 18.7 mp.
Apartament cu balcon
Sunt prevazute cu un pat dublu care poate fi transformat in doua paturi (la cerere), balcon, aer conditonat, sifonier spatios, baie cu cada, televiziune interactiva, telefon, conexiune la internet pe propriul laptop (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 25mp.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari