Mykonos - Mykonos Town Inapoi
Oferte Mykonos Town
Mykonos este locul unde fiecare plaja si fiecare orasare propria sa personalitate,unde omul si natura si-au imbinat fortele armonios creand monumente unice din punct de vedere arhitectural si unde vechile traditii se respecta si astazi.Insula Mykonos este situata in sudul marii Egee in arhipelagul Cicladelor,intre Tinos,Syros,Paros si Naxos.

Oameni din diferite colturi ale lumii aleg Mykonos ca destinatie de vacanta asa ca nu veti fi surprinsi de faptul ca insula va va acapara in totalitate,iar prima vizita aici cu siguranta nu va fi si ultima.

Peisajul este o simfonie de culori orbitoare case spalate in alb,strazi pavate,balcoane acoperite de flori si cele mai frumoase plaje de nisip,accentuate de albastru intens al Marii Egee.

Fiecare insula din Grecia are o identitate culinara distincta,care-i reflecta situarea geografica si istoria.Bucataria traditionala din Mykonos este apreciata de turisti,prin simplitatea si caracterul sanatos al gastronomiei elene dar si prin „fuziunea”de arome din bucataria italiana si in special asiatica.

Opţiunile sunt numeroase şi diverse,pentru toate gusturile şi toate bugetele.

Citeşte mai mult

Rezervari