Grecia - Mykonos Inapoi
Oferte Mykonos
Insula Mykonos este situata in sud-estul marii Egee si face parte din lantul insulelor Ciclade iar capitala insulei este orasul Mykonos si mai este numita si Saint Tropez-ul grecesc.Este una dintre destinatiile de top ale Greciei,fiind renumita pentru caracterul ei cosmopolit ce atrage anual mii de turisti.
Numita si insula vanturilor,se afla la sud de Tinos,est de Syros si nord de Paros si Naxos.Capitala insulei este Mykonos Town (Chora),care este si principalul port al insulei.Este celebra in lume datorita arhitectrurii sale cicladice unice, plajelor sale superbe,cu nisip fin,posibilitatilor ideale pentru shopping,restaurantelor sale,stilului sau de viata cosmopolit si vietii sale nocturne extrem de intense.
Aveti la dispozitie numeroase linii de autobuz si locuri unde puteti inchiria biciclete.Este, de asemenea, destul de usor sa gasiti aici taxiuri sau vapoare care va pot transporta pana pe diferitele plaje.
Insula Mykonos poseda propriul sau aeroport.Exista insa aici si legaturi prin feribot cu portul Pireu din Atena sau Rafina si cu celelalte insule din Ciclade.
Mykonos,impreuna cu Santorini,sunt cele mai scumpe insule din Grecia.
Citeşte mai mult

Destinatii - Mykonos

Rezervari