Pelerinaje Iordania Ierusalim Egipt - Pelerinaje din Cluj Napoca Inapoi
Oferte Pelerinaje din Cluj Napoca
Pe langa peisajele superbe ce pot fi admirate de pe Dealul Cetatuia si probabil cele mai originale baruri,in “inima Transilvaniei”este forfota in aceasta vara.Expozitii foto,povesti despre Cluj,tururi ghidate si Smida Jazz Festival sunt doar cateva dintre evenimentele la care poti participa.

Celor curajosi le recomandam sa incerce si un tur organizat in misterioasa Padurea Baciu,faimoasa pentru asa numitele“fenomene paranormale”. Cluj-Napoca,fosta capitala a Transilvaniei,este recunoscuta pentru arhitectura sa medievala si baroca,aici aflandu-se biserica Sf.Mihail,a doua cea mai mare biserica gotica din Romania.

Centrul orasului este un adevarat muzeu in aer liber,unde poti retrai nostalgia unor timpuri trecute sau poti explora diverse obiective turistice.Renumitul conducator al Transilvaniei,Vlad al III-lea,cunoscut si ca Vlad Tepes sau Vlad Dracula,a fost sursa de inspiratie pentru personajul Dracula din senzationalul roman al lui Bram Stocker,devenind,in timp,o figura populara in imaginatia colectiva.

In prezent,Cluj-Napoca este un oras energic,plin de viata, fiind numit in 2015 Capitala Europeana a Tineretului,lucru datorat,in parte,si numarului din ce in ce mai mare de studenti. Orasul atrage si prin numeroasele oportunitati de divertisment,de la baruri si cafenele interesante la vibranta viata de noapte.

O destinatie accesibila din punct de vedere financiar,Cluj-Napoca isi mentine preturile relativ scazute in raport cu alte destinatii europene.Tot aici te poti bucura,pe tot parcursul anului,de numeroase festivaluri culturale pe care merita sa le iei in considerare atunci cand planifici o calatorie.

Citeşte mai mult

Rezervari