Pelerinaje Iordania Ierusalim Egipt - Pelerinaje din Bucuresti Inapoi
Oferte Pelerinaje din Bucuresti
Bucurestiul o destinație turistică din ce în ce mai populară,se află pe pitorescul râu Dâmbovița și se bucură de atracții naturale superbe,cum ar fi grădini botanice și lacuri liniștite.O legenda romaneasca spune ca orasul Bucuresti ar fi fost fondat pe malurile raului Dambovita de un cioban pe nume Bucur.

Acesta obisnuia sa cante la flaut,uimindu-i pe cei din jur,iar vinul pe care il producea din viile din apropiere era foarte popular printre negustorii locali.

Locul si-a primit numele chiar de la ei,pornind de la cel al cunoscutului Bucur.O destinatie europeana cu o popularitate in continua crestere,capitala Romaniei a trebuit sa se adapteze rapid la noul sau statut.

Exista numeroase locatii recent deschise,de la restaurante,baruri si cluburi,la hoteluri si centre comerciale pline cu branduri de renume.Standardele locale sunt ridicate,iar rezidentii Bucurestiului se asteapta la ce este mai bun.

Pornind din Piata Universitatii,cele mai multe dintre atractiile turistice sunt usor accesibile. Calea Victoriei,aflata in apropiere,este un punct de plecare perfect pentru cumparaturi.

Aceste doua zone de interes sunt situate in centrul Bucurestiului,acolo unde se afla si cele mai populare restaurante,cafenele si localuri.Sa descoperi aceasta zona la pas este cea mai buna optiune,pentru ca pe oriunde ai merge poti vedea cele mai interesante zone din Bucuresti.

Mergi fara graba pe aleile marginite de copaci,bucura-te de arta traditionala autentica,dar si de tot ce inseamna bucatarie internationala.

Citeşte mai mult

Rezervari