Chania - Platanias(Chania) Inapoi
Oferte Platanias(Chania)
Plaja Platanias se află la aproximativ 4 km est de Rethymno Town.Este o frumoasă plajă de nisip,deschisa spre nord.Plaja este afectat de vânturi de vară,așa-numita meltemia este accesibilă cu autobuzele locale din Rethymno Town.Turistii au la dispozitie hoteluri cu servicii minime pana la resorturi de lux din Platanias cu posibilitati variate de entertainment.

Plaja Platanias este bine organizată și oferă multe opțiuni de cazare are mai multe taverne grecești,oferind alimente locale,băuturi și șansa de a vă bucura de mare.

Oferta hoteliera din Platanias este diversa si accesibila pentru orice turist.Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Platanias sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona tarife promotionale.

Platanias este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Platanias.

Hotelurile din Platanias dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane,locuri de joaca,cluburi pentru copii,animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici.

Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Platanias pot gasi cluburi,discoteci,pub-uri, terase,aquapark-uri,sporturi acvatice.Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous,se pot relaxa la unitatile hoteliere din Platanias unde pot gasi liniste si destindere.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari