Tenerife - Playa de las Americas Inapoi
Oferte Playa de las Americas
Playa de las Americas este capitala partid de Tenerife,care este cel mai important aspect de retinut despre această stațiune plină de viață de pe coasta de sud a insulei.Daca alegeti Playa de las Americas veti descoperi foarte repede o promenada lata,pietonala ce se intinde de-a lungul statiunii.

Pentru cei mai multi oameni,simpla mentiune a statiunii Playa de las Americas invoca imagini cu toate barurile de noapte si cele mai mari excese ale„culturii yob”,fiind in mod cert locul care nu atrage familii sau cupluri de varsta mijlocie,categorii de oameni care pentru Tenerife,devin din ce in ce mai tare tintele pietii.

Astazi,singura diferenta dintre Costa Adeje si Playa de las Americas este de cateva sute de euro pe saptamana ceea ce reflecta ca,Costa Adeje are hoteluri de 5 stele in proportie mult mai mare decat Playa de las Americas.

Aceasta faleza incepe de la Los Cristianos in est si continua cativa kilometri chiar prin Playa de las Americas si pana la La Caleta in vest.O anumita portiune a promenadei ce merita mentionata, se intinde de la Hotelul Bouganville pana in portul Puerto Colon,si local este denumita „Geranium Walk”.

O alta zona care este foarte sofisticata si nu ar trebui evitata este cea din jurul complexului Mare Nostrum si este plina de restaurante cu specific international si cocktail-baruri elegante.

Pentru cei ce au nevoie de cultura,in zona se afla Piramidele de Arona si cel mai nou centru Magma Centre care sunt localuri cu divertisment de top international.

In statiunea Playa de las Americas se afla un numar mare de centre de cumparaturi ce vand haine,parfumuri si bijuterii realizate de designeri internationali,dar si magazine in care se comercializeaza bunuri electronice.

Este plina de viata,cosmopolita,cu facilitati fantastice si o viata de noapte vibranta,un loc special pentru cei ce cauta soare,mare si nisip,cate ceva pentru fiecare dintre vizitatorii pretentiosi.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari