Tipuri de vacante - Programe Seniori Inapoi
Oferte Programe Seniori
Alege cea mai potrivită ofertă cu discounturi substanţiale pentru persoanele ce depăşesc frumoasa vârsta de 55 de ani! Publicul principal al acestui brand sunt seniorii,preţul pe care îl au excursiile este făcut special pentru ei,drept urmare,doar ei sunt cei care pot beneficia de el.

Însă fiecare senior poate să ia cu sine un însoţitor mai tânăr,care va beneficia în acest caz de acelaşi preţ. Cu ofertele speciale pentru Seniori,va propunem sa calatoriti in conditii avantajoase pentru a redescoperi frumusetile Romaniei,istoria romanilor,tot ce Romania poate sa ofere.

Pentru a intelege ce inseamna Romania,trebuie sa calatoriti de la munte la mare,apoi in Delta,si nu in ultimul rand in zonele cetatilor medievale si ale manastirilor bucovinene.

Este însă un brand cu o dezvoltare foarte rapidă.De aceea,în fiecare nou sezon,în portofoliul nostru veţi găsi noi şi noi destinaţii.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari