Tipuri de vacante - Programe Sociale Inapoi
Oferte Programe Sociale
Programele sociale sau pentru seniori au aparut in Statele Unite pentru a putea oferi sansa unor categorii sociale cu venituri mici de a calatori.In SUA exista aproximativ 37 de milioane de membrii ai cluburilor care ofera astfel de programe.Aceste programe ruleaza in perioadele de inceput,sfarsit sau extrasezon din zonele de destinatie.Pentru a putea participa la un astfel de program nu trebuie neaparat sa faci parte din categoria pensionarilor de exemplu,diferentele percepute pentru non-seniori fiind modice iar serviciile primite fiind aceleasi.
Multe dintre programele sociale si de seniori nu au preturi diferentiate indiferent de varsta.
Daca transportul, transferul si asistenta turistica nu difera in mod esential fata de perioadele de sezon, cazarea este oferita insa doar in hotelurile care au dorit sa participe la un astfel de program.
Grupuri de turisti din intraga lume putind fi participanti la astfel de programe. In lume exista mai multe “cluburi” sau programe cu numele generic de programe sociale sau pentru seniori precum:Europe Senior Tourism,Euroseniors,Elderhost sau Senior Voyage.
Daca ai implinit 55 ani alege intre sejururile propuse si bucura-te de o vacanta adevarata in localitati de vis la preturi extrem de avantajoase.Descopera ofertele exclusive rezervate pentru tine si familia ta.Poti cauta printre ofertele noastre programele sociale care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
In sezonul 2013–2014 turistii care vor opta pentru sejururile noastre, vor avea ocazia sa viziteze unele dintre cele mai frumoase tari ale Europei:Franta, Italia, Spania,Portugalia dar si Israelul.
De aceea, in fiecare nou sezon, in portofoliul nostru veti gasi noi si noi destinatii.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari