Mykonos - Psarou Inapoi
Oferte Psarou
Psarou este o versiune mai selecta a vecinului Platys Yialos,localizat la aprox 150 m de nisipul alb,este inconjurat de stuf și alte verdeturi pentru a face un loc foarte frumos și intim ce se poate vedea de la terasele în trepte ale tavernelor si hotelurilor. Psarou Beach este una dintre cele mai faimoase plaje din Mykonos.

Plaja Psaroy este inconjurata de hoteluri de lux,restaurante de lux,taverne,mini-marketuri.În fiecare an,mii de turiști și celebrități vizitează această plaja de nisip.

Există umbrele de plajă,șezlonguri din lemn,cel mai bun serviciu de plajă de pe insula.Datorita popularitatii Psarou,special în luna august,există o listă de așteptare pentru șezlonguri și umbrele.

Multe hoteluri de lux sunt,de asemenea,construite în jurul Psarou.Acesta este situat la 4 km de orașul Mykonos (sau Chora plajă) și este aproape de Platys Gialos.

Psarou este una dintre cele mai vechi plaje.Situata pe coasta de sud a insulei Mykonos,la 5 km de capitala,plaja Psarou este populara printre greci,dar ofera si o multime de hoteluri,restaurante si facilitati pentru sporturile nautice (inclusiv o scoala de scufundari) pentru turisti.

Este o plajă de nisip în sud-vestul insulei Mykonos, aproape de staţia de autobuz din Platis Gialos.Psarou este o plajă unică şi foarte bine organizată,unde puteţi găsi multe hoteluri,restaurante precum şi o şcoală de scufundări.

Citeşte mai mult

Rezervari