Tenerife - Puerto de la Cruz Inapoi
Oferte Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz este un oras si municipiu în partea de nord a insulei Tenerife,Insulele Canare,Spania.Acesta a fost cunoscut anterior de traducerea în limba engleză,"Port al Crucii",deși în zilele noastre este cunoscut în toate limbile dupa numele acestuia spaniolă.

Puerto de la Cruz a devenit o statiune de vacanta foarte populara,cunoscuta ca fiind cea mai sofisticata statiune din Tenerife,bogata in vegetatie tropicala si in mod cert avand specific Canarian,este un loc propice pentru cei ce sunt interesati de cultura din Tenerife.

In comparatie cu celelalte statiuni construite cu un scop definit,Puerto de la Cruz se prezinta ca un altfel de loc.In afara de hoteluri,baruri si restaurante,engleza nu prea este vorbita si o mica parte din viata de noapte este axata in jurul divertismentului live,karaoke sau acte„aduse tribut”.

Localnicii prefera sa se relaxeze cu o sticla de vin intr-unul dintre multele baruri ce ocupa plaza-urile din Puerto si strazile vechi pietruite.

De-a lungul promenadei exista un complex magnific de piscine,Lago Martianez,ce cuprinde 6 piscine si o zona pentru copii cu o caracatita uriasa si mici cascade si un lac imens,sub care se afla localizat cazinoul orasului.

Pentru ca vacanta sa fie completa trebuie sa vizitati renumitul Loro Parque,un loc ce nu trebuie ratat indiferent de varsta si la care poti ajunge mergand cu trenul,gratuit,din centrul orasului.

Pentru cei ce iubesc carnavalul,orasul prinde viata in februarie,cand este plin de turisti si localnici care se bucura si petrec in saptamana bunastarii si a prieteniei.Temperatura medie iarna scade rar sub 20 de grade pe timpul zilei.

Orele de zi sunt un pic mai putine decat in sudul insulei,iar lunile iulie si august pot fi umede si innorate,aici ploua mai mult ca in sud,de aceea zona este asa verde si fertila.

Februarie si noiembrie tind sa fie cele mai ploioase luni.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari