Croaziere - Pullmantur Cruises Inapoi
Oferte Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises cea mai mare linie de croaziere din Spania si opereaza de la sfarsitul anilor 1990.Bazata pe conceptul All inclusice savurati mancarurile delicioase din restaurante si bucurati-va de o bautura racoritoare intr-unul dintre barurile de pe vas.

Va veti simti minunat indiferent ce veti alege:piscina exterioara,jacuzzi,sala de gimnastica sau centrul spa.
Serile le puteti petrece la teatru,intr-un club de noapte sau la cazino.În timpul zilei vă puteți bucura de diferite piscine,terenuri de tenis cu zbaturi,jogging,sală de gimnastică,jacuzzi interior și exterior,precum și unice momente de relaxare în SPA și saloane de infrumusetare.
Zonele comerciale ale navelor cu o plimbare la cumparaturi,vei fi surprins de varietatea de produse,veți găsi în magazine difrite produse.De asemenea,veti gasi un portofoliu mare de călătorii din bărcile lor,adaptate la fiecare destinație și gust,astfel încât vă puteți bucura chiar mai mult,itinerarii și experiență preferință.

Flota Pullmantur Cruisess este formata din vasele de croaziera:MS Sovereign,MS Empress,Horizon,MS Monarch,MV Zenith.Pullmantur Croaziere,va ofera Croaziere in Marea Mediterana,Croaziere in Caraibe,Croaziere in Marea Nordului.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari