Caraibe - Republica Dominicana Inapoi
Oferte Republica Dominicana
Situata in partea de est a insulei Hispaniola,are ca vecin in vest statul Haiti,coastele insulei au un decor muntos de o frumusete dramatica,Republica Dominicana este faimoasa pentru marile resorturi cu all-inclusive,care domina partea imobiliara de la malul marii.

Republica Dominicana se afla pe una dintre cele mai mari insule din Caraibe,este o tara insulara din America Centrala si ofera o mare diversitate de posibilitati.

Zile insorite pe tot parcursul anului,splendide plajele cu nisip alb,marginite de palmieri,atat pe malul Oceanului Atlantic cat si pe tarmul Marii Caraibelor,paduri tropicale,munti presarati de cascade spectaculoase. 

Cele 35 terenuri de golf world class,o bucatarie exotica si o remarcabila varietate a arhitecturii si optiunilor de distractie,atrage numerosi turisti din intreaga lume, campioni ai sportului si celebritati.
*Lucruri care nu trebuie ratate
Croaziera de-a lungul liniei de coasta din Bavaro; Sa inoti cu delfini la Ocean World;
Porniti-va motoarele si aventurati-va intr-o excursie cu dune buggy.
Recunoscuta in lume pentru superbele plaje,hotelurile de lux,locurile romantice si impresionantele terenuri de golf.Coasta de est a Republicii Dominicane,provincia Altagracia este considerata ca fiind cea mai buna de catre cei care au fost aici.
*Vremea
Facand exceptie zonele montane central,temperaturile nu variaza foarte mult in Republica Dominicana, media fiind intre 28˚C pana la 31˚.Umiditatea tropicala poate face ca temperaturile sa se simta mai ridicate , totusi briza marii atenueaza efectele caldurii.
Sezonul ploios este din mai pana in octombrie (cam 11 zile de ploaie pe luna). August si septembrie constituie sezonul de uragane.
Temperatura apei marii variaza intra 26- 29˚ pe tot parcursul anului.Sezonul turistic principal este din decembrie pana in februarie si iulie pana in august,precum si Semana Santa (saptamana inainte de Paste).Trebuie sa te astepti la preturi mai ridicate si plaje mai aglometare in acest timp.
In februarie vremea este foarte buna si te poti bucura de Carnaval si de balenele cu cocoasa in Samana.Noiembrie este si el anotimpul perfect,vei rata balenele insa vei prinde sezonul de baseball.

Citeşte mai mult

Rezervari