Italia - Rimini Inapoi
Oferte Rimini
Rimini,una dintre cele mai mai cunoscuta statiuni balneare italiane de pe tarmulul Marii Adriatice se afla in regiunea Emilia Romagna,fiind una dintre cele mai cunoscute zone turistice din Europa.Pentru cei care nu stiu inca,Rimini este orasul care ni l-a daruit pe celebrul regizor italian Federico Fellini.De la magazinele cu branduri cunoscute,unde iti poti achizitiona cele mai noi colectii,la targuri cu chilipiruri,toate isi gasesc locul in orasul de pe coasta de est a Italiei. Majoritatea hotelurilor din Rimini se afla pe malul marii si beneficiaza de o portiune de plaja privata,unde te poti relaxa in voie.
Famiile cu copii au la dispozitie nu numai nisipul fin al plajilor dar si alte atractii ca de exemplu:Delfinarul,Fiabilandia sau Italia in Miniatura. Daca esti in cautare de distractie,club Paradiso este una dintre cele mai populare locuri din regiune.Aici se distreaza vedetele aflate in vacanta la Rimini.
Impartit in mai multe zone,clubul iti ofera posibilitatea de a lua masa la orice ora,poti petrece pana in zori sau poti juca biliard cu prietenii.In Rimini,barurile si discoteci sunt la tot pasul, iar petrecerile de pe malul marii devin uneori mini-festivaluri.
Ce mancam in Rimini!
Indiferent de localul din Rimini pe care il alegi pentru a lua masa,vei fi servit cu multa amabilitate,italienii cunoscand faptul ca o servire impecabila inseamna de cele mai multe ori un bacsis consistent. Rimini ofera si posibiltati excelente pentru vizitarea altor locuri interesante din zona.
De mentionat printre altele:micuta Republica San Marino,Bellaria cu insula Platanilor,portul Cesenatico ( proiectat de Leonardo da Vinci),Riccione,Cervia,Milano Marittima
Obiective si atractii turistice in Rimini
Arcul lui Augustus,Rimini. Primul obiectiv turistic pe care il poti vizita in Rimini este Arcul lui Augustus.Construit in onoarea lui Cezar Augustus Octavianus,Arcul lui Augustus este un monument care dateaza inca din anul 27 i.en,fiind una dintre cele mai vechi arcade romane care a supravietuit trecerii timpului.Pe structura Arcului sunt gravate reprezentari ale celor patru zeitati romane:Jupiter,Neptun,Apollo si Minerva.
Castelul Sismondo, Rimini. Construit in secolul XV-lea la ordinul lui Sigismondo Pandolfo Malatesta, Castelul Sismondo ramane si astazi unul dintre cele mai importante obiective ale orasului Rimini.Lucrarile de constructie ale Castelului Sigismondo au inceput in anul 1438 si s-au incheiat in jurul anului 1450.
Cunoscut si sub numele de Rocca Malatestiana,Castelul nu mai pastreaza structura initiala care avea in componenta si sase turnuri inalte,un sant cu apa care inconjura castelul,camerele interioare unde traia Sigismondo,precum si zidurile exterioare de aparare.
Templul Malatesta,Rimini:Considerat cea mai importanta biserica din oras,Templul Malatesta este opera arhitectului Leon Battista Alberti.Lucrarile de constructie au inceput in 1447 si chiar daca in proiectul initial acesta trebuia sa aiba 2 capele,arhitectul Battista a reusit sa ridice o adevarata opera de arta.
Arcul lui Augustus,Castelul Sismondo si Templul Malatesta sunt doar cateva dintre obiectivele turistice importante ale orasului Rimini.Pentru cei care nu sunt pasionati de istorie,exista alternativa petrecerii timpului liber stand la plaja sau facand cumparaturi in cele mai cunoscute magazine din Rimini.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari