Italia - Sardinia Inapoi
Oferte Sardinia
Sloganul “Sardinia nu e Italia!”,cel mai adesea intalnit pe insemnele graffiti de pe insula,reflecta un fapt consimtit de localnicii Sardiniei care se dezic astfel de apartenenta la peninsula in forma de cizma.Adesea comparate cu Caraibele,plajele din Sardinia sunt pentru turistii noastri cea mai buna alternativa in Europa!

Situata intre Peninsula Italica,coasta sudica a Frantei si si coasta Tunisiei,la sud de Corsica,declarata in 1948 Regiune Autonoma,Sardinia este o insula atipica,cu arome africane,cu statut special,a doua insula ca marime din Mediterana,cu capitala la Cagliari.

Particular pentru aceasta insula divizata in 8 provincii sunt cele 6 dialecte vorbite de locuitorii sai:italiana,sarda, sassarese,Corsicana galuresse,catalane algheresse si liguriana tabarchino.

De la medievalul Alghero in nord-vest,cu fascinanta sa istorie catalana si un incantator centru istoric,la eleganta si exclusivista Costa Smeralda in partea de nord cu perla sa Porto Cervo-paradisul milionarilor dar si al echipei“Il Calcio”,pana la capitala plina de viata din sud-Cagliari,cu o mare varietate peisagistica,cu multe orase pitoresti si plaje de nisip alb si roz ce-ti taie respiratia,inundate de ape de smarald,Sardinia a devenit o destinatie ideala de vacanta,foarte cautata si de turistii romani.

Chiar in tara in care plajele superbe se gasesc la tot pasul,italienii recunosc ca cele din Sardinia sunt in mod deosebit frumoase.Insula se afla in mod constant in fruntea sondajelor referitoare la cele mai bune plaje din lume,cu plaje (“spiagge”) miraculoase ivindu-se dintre stanci,de-a lungul liniei de coasta,strajuite de faleza pe coasta de est sau flancate de dune de nisip pe coasta de vest.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari