Dubai - Sheikh Zayed Inapoi
Oferte Sheikh Zayed
Nu exista alta parte mai impresionanta a Dubaiului decat artera Sheikh Zayed Road,care ii uimeste pe nou-venitii in oras cu designul sau modern si stralucitor,care are cinci benzi pe sens si un scuar pe jumatate,se intinde pe o distanta de 55 de kilometri,de la sensul giratoriu Dubai World Trade Centre pana la granita cu Abu Dhabi.

Zgarie norii,majoritatea hoteluri si unele cladiri de birouri,situati de-a lungul Sheikh Zayed Road,artera principala de circulatie care care se continua cu autostrada spre Abu Dhabi la iesirea din Dubai.

Aici se afla cel mai inalt hotel din lume Rose Rayhaan 333m si 72 etaje (urmatorul este Burj al Arab cu 321m),cele 2 unice Jumeirah Emirates Towers,Centrul de Afaceri.

Intre Sheikh Zayed Road (SZR) cu zgarie-nori si plaja Jumeirah,care este paralela cu SZR,sunt strazi cu constructii tip vila inconjurate de teren generos,cu piscine si verdeata.

Strazile sunt decorate frumos cu palmieri si gard verde modelat,in special Jumeirah Beach Road (JBR),strada care margineste pe toata lungimea tarmul/plaja.

Dubai este fascinanta prin atractiile si obiectivele turistice,prin preparatele culinare traditionale la care au ravnit generatii la rand,este populara datorita restaurantelor,tavernelor,cluburilor,parcurilor dar mai cu seama datorita zonelor comerciale care te imbie cu produse locale de renume.

Citeşte mai mult

Rezervari