Italia - Sicilia Inapoi
Oferte Sicilia
Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta,indiferent daca este vorba despre iubitori de plaje superbe,de mare si de natura sau de pasionati de arta,cultura sau istorie.

Caracteristicile oraselor Siciliei sunt inpregnate de civilizatiile diferite care au ocupat insula de-a lungul timpului.Puteti intalni marete catedrale romane,superbe temple grecesti palate si amfiteatre construite in stil baroc.In Sicilia sunt peste 200 de castele.

Sicilia este un taram aparte,o insula separata de restul Italiei,nu numai de mare,ci si de secole de experiente istorice si culturale.
Si totusi,este o parte extrem de importanta a tarii iar scriitorul german Johann Goethe,profund impresionat de frumusetile insulei,spunea„sa vezi Italia fara sa vezi Sicilia este ca si cum nu ai fi vazut Italia deloc,pentru ca Sicilia este cheia intregii tari”.Se intinde pe o suprafata de 25.400 km patrati si are o populatie de 5 milioane de locuitori.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari