Programe Sociale - Social Spania Inapoi
Oferte Social Spania
Spania este a doua cea mai vizitata tara din lume,dupa Franta,atragand anual peste 60 de milioane de turisti.Turismul estival este foarte bine dezvoltat gratie climatului bland,plajelor foarte intinse si a unicitatii marii Mediteraneene.Nu trebuie uitat nici turismul cultural,balneoclimateric sau religios sau turismului montan.

Cu un intins sistem montan,al doilea din Europa,Spania si-a dezvoltat puternic regiunile de schi,fapt ce atrage numerosi turisti in fiecare an.

Nu trebuie sa uitam viata de noapte din Spania,atat de apreciata de turisti si de localnici.Barcelona este cunoscuta ca principala atractie de noapte,dar sa nu uitam de Ibiza sau Mallorca,destinatii majore pentru petreceri in timpul verii.

Spania se află într-o zonă cu climă temperată,meditarană,în centrul ţării în zona capitalei Madrid climatul fiind mediteran-continental.

Între climatul dintre regiunile muntoase,cel de pe malul mării şi cel din centrul ţării se pot constata diferenţe importante,în regiunile de pe malul mării climatul fiind mai puţin extrem, în timp ce zonele limitate de Oceanul Atlantic au un climat mai polios.

Temperatura medie a Madridului în luna iulie este de 30 oC,în februarie de 8 oC

Citeşte mai mult

Rezervari