Programe Sociale - Social Turcia Inapoi
Oferte Social Turcia
Turcia si mai ales Riviera Turceasca este foarte populara din punct de vedere turistic.Statiunile turistice situate pe litoralul nisipos de aproape 8000 de kilometrii a Marii Egee si a Marii Mediterane,sunt vizitate anual de milioane de turisti straini.Un lucru insa este sigur:o vizita nu este de ajuns in aceasta tara minunata.

Este considerata un paradis cu soare,plaja,mare,lacuri,munti,care ofera o vacanta unica,o schimbare majora fata de viata de zi cu zi.Odata ajunsi aici,vizitatorii vor sa revina din nou si din nou sa mai descopere cate un coltisor din acest rai al vacantelor.

Obiectivele turistice din Istanbul sunt nenumarate iar atractiile acestui oras pot fascina cu usurinta pana si pe cei mai pretentiosi dintre turisti.Fiind un oras cu un farmec aparte,Istanbul este fara doar si poate un oras turistic ce abunda in obiective pentru toate gusturile.

De la muzee si palate care prezinta istoria milenara a unui imperiu care acum cateva sute de ani era o putere de temut pana la o serie de atractii ceva mai apropiate de zilele noastre.Istanbul este un oras aflat la confluenta mai multor culturi.

Acest lucru si-a lasat amprenta asupra istoriei sale foarte vechi si a intregii sale dezvoltari de-a lungul secolelor.In urma diverselor civilizatii care si-au pus amprenta asupra orasului Istanbul au ramas o serie intreaga de obiective turistice si monumente istorice care pot fi astazi admirate de miile de turisti ce aleg sa isi petreaca cateva zile la Istanbul.

*Antalya,oras pe coasta mediterana in sud-vestul Turciei,este capitala turismului international turcesc. Situat in apropierea Golfului Antaliei,orasul Antalya isi are originile adanc inradacinate in istorie,inca din secolul 1 i.H cand, dupa cum spun legendele,atunci cand a descoperit acest tinut,regele Attallos al II lea le-a spus oamenilor sai ca "acesta este cu siguranta Paradisul".

Astazi,turistii veniti aici de prin toate colturile lumii spun ca, doar dupa ce ai vazut un apus de soare in Antalya, poti spune ca ai vazut tot ce se poate vedea intr-o viata de om. Antalya este o destinatie turistica caracterizata de o clima mediterana cu veri fierbinti si uscate,si cu ierni caldute si ploioase,unul dintre motivele pentru care valuri tot mai mari de turisti aleg Antalya ca destinatie de vacanta nu doar pe timpul verii dar si pe timpul iernii.

Deja renumitele bai turcesti,mancarurile picante,pestritele magazine de cadouri,strazile galagioase si barurile intesate cu alti turisti euforici,ca si tine,urmele istorice conservate in cladirile elene,romane bizantine sau otomane,ori festivalurile Antaliei,toate,sunt motive pentru care ar trebui,macar odata in viata sa te rasfeti cu acest Paradis.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari