Italia - Coasta Amalfitana Inapoi
Oferte Coasta Amalfitana
Situat in extremitatea sudica a golfului Napoli,Sorrento sau taramul livezilor de lamai a insiprat de-a lungul timpului scriitori celebri precum Charles Dickens sau Oscar Wilde si continua sa isi incante vizitatorii in fiecare an,la aproximativ de 50 de kilometri de Napoli.Sorrento este un mic oras italian,situat in regiunea Campanina,sudul Italiei,la aproximativ de 50 de kilometri de Napoli.Orasul este superb asezat in varful unor stanci albe,foarte abrupte,ce ofera o priveliste extraordinara a Golfului Neapolelui.
Orasul este superb asezat in varful unor stanci albe,foarte abrupte,ce ofera o priveliste extraordinara a Golfului Neapolelui.Turistii aleg spectaculosul Sorrento pentru a se relaxa in mijlocul naturii.Inca din evul mediu,multi poeti,scriitori si artisti au poposit aici pentru un timp,departe de viata agitata pentru ca aici se lasau inspirati de frumoasele coaste si renumitele apusuri de soare.
Sorrento este locul ideal pentru a efectua o passeggiata,numele dat de italieni unei tradiţii ce datează de secole-promenada de seară,efectuată înainte de cină.
Cu o abundenta de obiective culturale si istorice combinata cu frumusetea spectaculoasa a peisajelor sale si uimitoarea culoare a apei,Coasta Amalfitana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Italia. Cunoscuta in Italia drept Costiera Amalfitana aceasta zona turistica se afla in partea sudica a Peninsulei Sorrentine,in provincia Salerno.Linia de coasta care se identifica cu regiunea Amalfi se intinde intre orasele Positano-la vest si Vietri sul Mare-la est.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari