Europa - Spania Inapoi
Oferte Spania
Spania este una dintre cele mai populare destinatii turistice ale Europei,deoarece tara ofera turism pentru toate gusturile:istorie,arta,mare,viata de noapte,gastronomie,obiective turistice.Spania este destinatia perfecta pentru aventurieri,gurmanzi,dar si pentru iubitorii de arta.

Nordul tarii,care este umed si verde,centrul tarii se afla pe zona de ses si este rar populat,coasta mediteraneana este fertila si stralucitoare,sudul tarii este uscat si fierbinte.

De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana la Picasso si Juan Miro,calatorii au parte de o diversitate unica.
Spania este o tara in continua transformare - caile ferate de mare viteza au cucerit terenul muntos al tarii,iar marile orase sunt dotate cu metrouri si cai ferate moderne,fapt ce confirma dezvoltarea economiei.

Insa alaturi de modernitate veti gasi si tinuturi in care timpul pare ca sta pe loc,unde coloanele romane se inalta spre cerul albastru si ruinele turnurilor de veghe arabe pazesc peisajul vast.
Diversitatea geografica poate surprinde turistii care identifica Spania cu plajele si turismul de litoral.Veti gasi de toate, de la campii si vai inverzite,dealuri si munti inzapeziti in nord,la regiuni aproape desertice in sud.
In partile de sud si de vest va asteapta plajele cu nisip alb, iar in insulele Canare de origine vulcanica veti gasi plaje cu nisip de culoare neagra.

In fiecare an milioane de turisti vin in Spania,tara devenind una dintre cele mai importante destinatii turistice,pe locul trei ca popularitate in Europa.
Cea mai cunoscuta destinatie in Spania este Madrid.Datorita locatiei centrale,Madridul are o retea de comunicatie excelenta cu zonele din provincieBarcelona este probabil o destinatie preferata de turisti,faimoasa datorita arhitecturii impresionante a arhitectului Gaudi,atmosfera cosmopolitana si plajele cu sporturi nautice.

Citeşte mai mult

Rezervari