Turism intern - Statiuni montane Inapoi
Oferte Statiuni montane

Romania dispune de toate conditiile naturale pentru a deveni una dintre destinatiile turistice importante din Europa.Descopera principalele zone de interes turistic.Oferte speciale in statiuni montane,concedii,turism de weekend,sanatate,cure antistres,adio kilograme,relaxare,refacere,odihna,preturi pentru fiecre buget.

Opreste-te sa admiri natura si surprinde aceste clipe cu imagini de neuitat.Va uram drum bun,vreme frumoasa,chiar daca sunteti incepatori in ale muntelui experienta merita!
Romania dispune de multe statiuni montane cu importante obiective turistice,unde se pot practica sporturi de iarna, se pot parcurge trasee turistice,iar ofertele de cazare si masa sunt pe masura.Telecabinele sunt foarte apreciate in statiunile montane datorita privelistii inedite pe care o ofera si a faptului ca urca in cateva minute pana la o cota impresionanta.
Plimbarile cu atv-ul sau cu trasurile sunt, de asemenea, la mare cautare.
Sunt Statiuni montane care beneficiaza si de numeroase obiective turistice care trebuie sa faca parte din itinerariul fiecarui calator:castele,cetati,manastiri si biserici,cascade,defilee.
Daca doriti sa petreceti un sejur de neuitat intr-una din statiunile montane din Romania,sunteti bine venit.
Agentul de turism se va ocupa de tot,tu va trebui doar sa mergi,sa vezi,sa te cateri sau sa schiezi si sa te distrezi.
Citeşte mai mult

Rezervari