Africa - Tanzania Inapoi
Oferte Tanzania
Tanzania este localizata in parte de est a Africii si este compusa din partea continentala si partea insulara,Arhipelagul Zanzibar,situat in Oceanului Indian.Este format din insula principala,Insula Zanzibar sau Unguja si Insula Pemba in nord.Capitala insulei este Zanzibar City.

Partea veche a orasului,Stone Town,este una dintre principalele atractii.Arhipelagul format cuprinde doua insule principale,Zanzibar si Pemba se afla in Oceanul Indian la 40 km de coastele estice ale Tanzaniei.Pe langa aceste doua insule,mai sunt inca doua de dimensiuni mai reduse,Mafia si Tumbatu.

Pe coasta de vest a insulei se gasesc mai multe recife de corali.Geografia insulei prezinta o succesiune de dealuri in partea de vest a insulei si de depresiuni mlastinoase.Teritoriul insulei este strabatut de doua rauri principale,Mwera si Zingwe-Zingwe.Insula cea mai uluitoare tara a continentului negru este cunoscuta pentru plajele sale,in special cele din nord, mai putin afectate de actiunea mareei.

Turismul s-a dezvoltat exploziv in ultimii ani, fiind sustinut de autoritati si de programele guvernamentale, devenind astfel o importanta industrie a tarii.

S-a pus accent pe infrastructura, s-au deschis noi hoteluri, lodge-uri si incantatoare tabere de lux, in conformitate cu standardele internationale.

Aproape un sfert din suprafata tarii a fost cedata parcurilor nationale si rezervatiilor de vanatoare si doar un numar redus de localnici vegheaza ca natura si viata salbatica sa ramana neschimbate, asa cum sunt de milioane de ani.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari