Asia - Thailanda Inapoi
Oferte Thailanda
Thailanda este impartita de relief si clima in patru regiuni prinicipale.O zona muntoasa acoperita de paduri la nord,vaste plantatii de orez in zona de campie situata in centrul tarii un platou semi arid in nord est si lunga deschidere catre mare si insulele tropicale din sud.

Thailanda se traduce prin tinutul celor liberi,acest nume fiind reprezentativ deoarece de-a lungul a 800 de ani de istorie etnicii Thai,au fost singurii din Asia de Sud-Est ce nu au fost niciodata colonizati.Cu fosta denumire de Siam,regatul si-a schimbat numele in Thailanda prin decizia guvernului in anul 1939.

Deoarece de-a lungul secolelor populatia a fost influentata de diferite culturi,astazi Thailanda este o tara ce ofera diversitate pe toate planurile,pornind de la cultura,traditii, arhitectura,dar si gastronomie.

Bucataria Thailandeza este faimoasa in intrega lume,fie ca este foarte picanta sau dulce,armonia este elementul esential al fiecarui fel de mancare cu care thailanezii se mandresc.

Cu o suprafata aproximativ egala cu cea a Frantei,regatul Thailandei a devenit in ultimii ani una dintre cele mai populare destinatii de vancata pe plan international datorita diversitatii naturale,a templelor budiste si statuilor de aur ce amintesc de vremuri de glorie.Nu in ultimul rand,serviciile exceptionale si mentalitatea pozitiva a localnicilor transforma

*Tour highlights

Bangkok-Descopera un oras fascinant,cosmopolit,multicolor.

Marele Palat si Complexul Wat Phra Kaeo-reprezinta una dintre cele mai mari minuni ale Asiei.

Phuket-Descopera un paradis exotic,unde apele calde si plajele intinse se imbina armonios cu natura salbatica.

Phi Phi Island-Renumit pentru apele limpezi,recifele de corali si plajele cu nisip alb!

Citeşte mai mult

Rezervari