Rhodos - Theologos Inapoi
Oferte Theologos
Theologos este un sat fermecător situat la 22 km sud de orasul Rodos,este o statiune turistica moderna,cu 3.000 de locuitori,cei mai multi dintre ei angajati în turism.Theologos este cunoscut sub numele de Valea Fluturilor,o zonă magnifica situata la 8 km sud de stațiunile turistice.

Localnicii păstrează o stare de spirit openhearted și prietenoasa care se potrivește cu modul lor de viață.Drumurile care trec prin centrul satului duc la clădiri vechi și case albe tradiționale.

Regiunea înconjurătoare este plină de atracții uimitoare,inclusiv faimoasa Mănăstire Kalopetra și capela alba Agios Soulas care este construita într-un mediu nemaipomenit.

Plaja omonima oferă multe facilități și sporturi de apă pentru vizitatori și este locul ideal pentru windsurfers cu condițiile potrivite.Plaja din Theologos se intinde pe 10 km.,ofera toate facilitatile (umbrele,sezlonguri),precum si oportunitatea copiilor de a se juca in siguranta.

Apele limpezi ca cristalul si verdele peisajului creeaza un mediu magnific pentru vizitatori de toate varstele.Exista cateva taverne in apropierea plajei,care servesc mancaruri delicioase.Accesul este usor pentru ca exista rute frecvente de autobuz dinspre oras.

Citeşte mai mult

Rezervari