Zakynthos - Tragaki Inapoi
Oferte Tragaki
Tragaki este un frumos sat pitoresc într-o zona muntoasa şi langa litoral,cu 650 de locuitori,la doar 11 kilometri nord-vest de oraşul Zakynthos.Tragaki este un sat plin de verdeata inconjurat de plantaţii de măslini,viţă de vie şi pomi fructiferi cat puteti cuprinde cu privirea.

Mănăstirea Sfânta Maria din Dermatas (sau Panaghia Dermatousa),în nordul Tragaki,este un monument arhitectural de o valoare considerabilă.Mănăstirea este situată în Dermatas Bocage,proprietate a municipalitatii,o vale plina de chiparosi ce se intinde pe o suprafata de 14.000 de metri pătraţi.

Zona din jurul manastirii este una dintre cele mai frumoase zone din partea interioara a insulei.Vai de chiparosi,stejari,plantaţii de măslini,grădini,izvoare şi o vegetaţie bogată imbraca fiecare parte a acestui loc sfânt.Vegetatia insulei este bogata si verde mai ales in zonele mai inalte de deal ale insulei, u plantatii de maslini,citrice si paduri de pini.

Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord,sud si est,dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic care annual atrage numerosi vizitatori din Anglia,Germania,dar si din restul tarilor din Europa.

Citeşte mai mult

Rezervari