Europa - Turcia Inapoi
Oferte Turcia
Turcia este o tara unica,ce se intinde pe doua continente-Europa si Asia-o pozitie unica,ce a dat nastere unei culturi ce reflecta atat Vestul cat si Estul.O tara prietenoasa ce ofera toate facilitatile moderne si in acelasi timp suficient de traditionala pentru a fi fascinanta.

Istoria sa incepe de acum 25.000 de ani,timp in care hititii,frigienii, grecii,romanii,bizantinii,cruciatii,mongolii si otomanii au lasat mostenire opere de arta si cultura pe taramul de astazi al Turciei.

O tara care se afla printre primele 10 destinatii turistice din lume si primeste anual mai mult de 23 de milioane de vizitatori.Turcia moderna este o tara musulmana democrata intemeiata in 1920 de Mustafa Kemal Ataturc si care in pofida traditionalismului musulman a reusit sa inregistreze o mare crestere economica si astazi face parte din Comunitatea Europeana.
Cele mai importante orase sunt Istanbul si Ankara,primul datorita moscheelor, palatelor, sultanilor si a haremurilor misterioase, iar al doilea oras este capitala tarii.
Turcia este o tara cu locuitori ospitalieri si care va ofera o gama variata de activitati.Orase istorice precum Troia, Efes,Tarsus, Konya si multe altele reprezinta o incursiune in trecut si in stilul de viata al anticilor.
Porturile linistite,litoralul cu nisip auriu, natura Turciei si cluburile de noapte sunt perfecte pentru sporturi nautice,rafting,drumetii,ciclism,alpinism, schi si distractie cat cuprinde.
Savurati o bere sau un pahar de raki intr-o taverna din Istanbul, Kusadasi, Bodrum sau Antalya si ascultati istoriile turcilor.

Citeşte mai mult

Rezervari