Turism intern Inapoi
Oferte Turism intern

Cresterea nivelului de trai a permis ca sumele pentru cheltuielile pentru turism si pentru petrecerea timpului liber sa fie introduse în bugetele unui numar tot mai mare de familii,iar dezvoltarea spectaculoasa a echipamentelor si mijloacelor de transport a condus la crearea unei oferte turistice si chiar sa stimuleze cresterea acesteia.

Prin intermediul calatoriei ne familiarizam atat cu natura lumii inconjuratoare si sentimentele ei contradictorii, cat si cu propriile sentimente care ne guverneaza lumea interioara.

Elementele naturale,neatinse de impuritatile mediului urban reprezinta o sursa inepuizabila de energie,locurile istorice si edificiile religioase impresioneaza,va determina sa meditati si sa va intoarceti la veritabilele valori spirituale care au ordonat lumea inca din cele mai vechi timpuri.
Certitudinea acestei afirmatii trebuie cautata in frumusetea sublima cu care natura a daruit aceste pamanturi, in marturiile zbuciumate ale trecutului istoric si nu in ultimul rand in privirile entuziasmate ale turistilor pentru care descoperirea fermecatoarelor obiective turistice a insemnat decoperirea unor noi perspective.
Muntii Carpati cu nenumaratele pesteri,chei,defilee,cascade si lacuri alpine cu minunata flora si fauna cuprinse in rezervatii naturale sau declarate monumente ale naturii,reprezinta un izvor nesecat de incantare pentru iubitorii de drumetii,excursii alpinism si sporturi de iarna.
Dealurile adesea impodobite cu podgorii si netedele campii,cuceresc prin atmosfera calma in care sunt invaluite.
Delta Dunarii cu varietatea sa floristica si faunistica rar intalnita in lume este o unitate peisagistica deosebit de interesanta din punct de vedere stiintific si nu numai,iar litoralul romanesc al Marii Negre ofera numeroase posibilitati de agrement.Statiunile climaterice si balneare sunt indicate pentru odihna si tratament, ajutand in vindecarea unor afectiuni dar si in mentinerea sanatatii.

Citeşte mai mult

Rezervari