Programe Seniori - Seniori Dubai Inapoi
Oferte Seniori Dubai
Dubai,este un loc al contrastelor fascinante,o combinatie care evidentiaza orasul modern si desertul atemporal,estul si vestul,vechiul si noul;unul dintre cele sapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite,localizat in Peninsula Araba,in sudul Golfului Persic,si totodata centrul financiar,al doilea emirat dintre cele sapte.Dubaiul a atras atentia lumii intregi prin proiectele de constructie pline de inovatie puse in practica,prin evenimentele organizate in emirat cat si prin nelimitatele posibilitati oferite de magazinele,mall-urile si centrele comerciale de aici.Arhitectura ultra-moderna a orasului,care gazduieste zgarie-nori,precum Emirates Towers, care se afla printre cele mai inalte cladiri din lume si Burj al-Arab,situat pe propria insula in Golful Persic.
Cu timp in urma,sa construit cea mai inalta cladire din lume-Burj Dubai /Burj Kalifa,avand 828 m inaltime.
Alaturi de Burj Dubai se afla un alt gigant al lumii:Mall-ul Dubai.Din punct de vedere turistic,mult mai cosmopolitul Dubai a depasit capitala Abu Dhabi.Paradisul futuristic cunoscut ca Insulele Palmier,safariuri in desert,pescuit pe mare,hoteluri de lux,ape limpezi,soare,nisip,cumparaturi fara taxe,curse de camile si discoteci deschise pana noaptea tarziu,acestea sunt atractiile pe care orasul le ofera turistilor.
Viata de noapte in Dubai este foarte activa.Restaurantele,barurile si cluburile de la hoteluri sunt foarte variate,de la lounge-baruri sofisticate pana la pub-uri tipic britanice sau irlandeze. Diversi pianisti,chitaristi sau chiar trupe muzicale intretin atmosfera in aceste locatii.
Aeroportul Dubai International,situat la o distanta de 4 km de oras in Districtul Garhoud este unul dintre cele mai importante aeroporturi din intreg Orientul Mijlociu,fiind al 15-lea cel mai aglomerat aeroport din lume dupa numarul de pasageri.Un alt aeroport ar fi Sharjah International Airport,localizat in emiratul Sharjah,la care accesul se face in aproximativ 30 min.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari