Programe Seniori - Seniori Turcia Inapoi
Oferte Seniori Turcia
Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai)-implicit si romanii-pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari,Turcia si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei.Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti,grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social,oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!
Seara cu specific,ocazie de a face cunoştinţă atât cu tradiţia etno-folclorică a poporului turc reprezentată prin dansuri şi obiceiuri de nuntă din diverse zone geografice ale ţării,cât şi prin arta culinară.
Bineînţeles nu va lipsi nici dansatoarea orientală.

Cetate milenara,intinsa pe 2 continente,Istanbul este un oras pe care nu poti sa nu-l iubesti, care te fascineaza de la bun inceput.Un oras intesat de mii de stradute inguste,de mii de magazine de tot felul,de milioane de oameni.In Istanbul vezi tineri imbracati foarte modern alaturi de musulmani traditionalisti,femei cu valuri pe cap,din care nu li se vad decat ochii.
Si,surprinzator,Istanbulul este un oras plin de turisti din toate tarile.

Si ce este foate placut, ca si in celelalte orase turcesti de altfel,oamenii sunt foarte draguti,serviabili,zambitori,te fac sa te simti extraordinar de bine,ca si cum singura lor datorie pe pamant este sa te serveasca pe tine si sa te faca sa te simti important.
Fosta capitala a Imperiului Bizantin sub numele de Constantinopol si a Imperiului Otoman, Istanbul ofera turistilor numeroase atractii:muzee,biserici,moschei,bazare,palate.Pentru o panorama cat mai completa asupra orasului va sugeram sa urcati in Turnul Galata.

Citeşte mai mult

Rezervari